Hoornse Fietsenhandel: Vakkundig Onderhoud met Gemakkelijke Online Reparatie-aanmelding!

Welkom bij de Fietsenhandel Hoorn, waar passie voor fietsen samensmelt met vakmanschap! Onze toegewijde werplaats staat klaar om jouw fiets weer in topconditie te brengen.

Onze ervaren monteurs zetten zich met plezier in om elke reparatie tot in de puntjes uit te voeren. Of het nu gaat om een eenvoudige bandenwissel, een grondige onderhoudsbeurt of het verhelpen van complexere technische problemen, bij Fietsenhandel Hoorn ben je aan het juiste adres.

Om het voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken, bieden we een handige online reparatie-aanmeldingsservice. Via deze pagina kun je eenvoudig aangeven welke reparaties je nodig hebt. Vul simpelweg het formulier in met details over je fiets en de gewenste service, en ons team neemt zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Of je nu een fervent fietser bent of gewoon op zoek bent naar betrouwbaar onderhoud, Fietsenhandel Hoorn staat voor je klaar. Wij begrijpen dat jouw fiets meer is dan alleen een vervoersmiddel; het is een verlengstuk van jouw avonturen. Vertrouw op ons voor professionele service en een snelle, betrouwbare reparatie.

Ontdek de perfecte combinatie van passie, vakmanschap en klantgerichtheid bij Fietsenhandel Hoorn. Meld jouw reparatie vandaag nog aan en geniet binnenkort weer zorgeloos van elke fietsrit!

fatbike-reparatie

SERVICEBEURT

De Fietsenhandel Hoorn biedt verschillende reparatie service’s aan. Een van deze service is het geven van een Servicebeurt.
Maak hieronder uw keuze en geef uw fiets op tijd een Servicebeurt.

Servicebeurt

E-BikeV.a. €29,99
StadsfietsV.a. €24,99
KinderfietsV.a. €14,99
Overige fietsenV.a. €24,99

BANDEN

De Fietsenhandel Hoorn biedt verschillende reparatie service’s aan. Een van deze service is het vervangen van de banden van uw fiets.
Maak hieronder uw keuze en vervang uw banden op tijd om ongelukkigen te voorkomen.

Banden

BuitenbandV.a. €29,99
BinnenbandV.a. €14,99
SetV.a. €39,99
Set 2xV.a. €74.99

VERLICHTING

De Fietsenhandel Hoorn biedt verschillende reparatie service’s aan. Een van deze service is het vervangen van de verlichting van uw fiets.
Maak hieronder uw keuze en vervang uw verlichting op tijd om ongelukkigen & boete’s te voorkomen.

Verlichting

VoorlichtV.a. €4,99
AchterlichtV.a. €4,99
Voorlicht + AchterlichtV.a. €8,99
Verlichte trappersV.a. €14.99

ACCU DIAGNOSE

De Fietsenhandel Hoorn biedt verschillende reparatie service’s aan. Een van deze service is het uitlezen van uw fietsaccu. 
Maak hieronder uw keuze en laat uw E-Bike accu uitlezen.

E-Bike Accu uitlezen 

Uitlezen van fietsaccu.
(inclusief rapport)
V.a. €19,99
Verwijderen van Storingen.
(Inclusief Rapport)
V.a. €24,99