Fietsverhuur Hoorn en omgeving

Bij De Fietsenhandel Hoorn bieden we fietsverhuurdiensten aan, waardoor u de mogelijkheid heeft om uw eigen fiets thuis te laten en toch volop te genieten van het prachtige Westfriese landschap. Ons team staat klaar om u te assisteren bij het kiezen van de perfecte fiets die aan uw wensen voldoet, zowel elektrische fietsen als versnellingsfietsen behoren tot onze opties

Fietsroutes

Er zijn talloze manieren om de prachtige omgeving van Hoorn te verkennen, maar wat is er beter dan genieten van een ontspannen fietstocht door het mooie landschap van West-Friesland? Bij ons vindt u een scala aan knooppuntroutes, die u de mogelijkheid bieden om uitgebreide fietsnetwerken te volgen en schitterende tochten door het Westfriese gebied te maken.

Fietsverhuur Amsterdam en omgeving

Welkom bij De Fietsenhandel Hoorn! Hier vind je de meest voordelige fietsverhuur in heel Hoorn en omgeving. 

Als je op zoek bent naar een kwaliteitsfiets voor een scherpe prijs, dan ben je bij ons aan het juiste adres. In Nederland is de fiets een icoon, en we begrijpen heel goed dat je graag een fiets wilt huren als je Hoorn & Amsterdam bezoekt, of je nu hier woont of op vakantie bent.

Onze fietsen zijn betaalbaar en stevig. Fietsen zijn uitermate geschikt om je snel en efficiënt door de stad te verplaatsen, vooral in Amsterdam met zijn smalle straatjes en grachten. Bij ons kun je fietsen van tevoren reserveren of direct ter plaatse huren.

Onze locatie in Hoorn is zeer goed bereikbaar, waardoor je niet ver hoeft te reizen om je fiets op te halen of weer terug te brengen. We kunnen tegen een vergoeding de fiets voor u afleveren in Amsterdam(station sloterdijk). Deze vergoeding bedraagt €30 voor het afleveren en ophalen van de fiets/fietsen.

Assortiment

Scroll naar boven