finding-a-place-to-park-a-bike-royalty-free-image-1674066101

Fiets leasen

Bent u geïnteresseerd in het rijden op een e-bike, maar maakt u zich zorgen over de kosten van aankoop? Dan is het ANWB fietsleaseplan wellicht de oplossing voor u. Als partner van de ANWB bieden wij u de mogelijkheid om rechtstreeks bij ons een e-bike te leasen. Voor een vast, betaalbaar maandbedrag kunt u genieten van een gloednieuwe e-bike, zonder dat u een grote som geld hoeft neer te leggen. U hoeft zich geen zorgen te maken over onverwachte kosten, zoals accuvervanging of onderhoud, want dat regelen wij voor u. U kunt gewoon zorgeloos fietsen. Daarnaast is uw fiets verzekerd tegen diefstal en kunt u gebruik maken van pechhulp onderweg. Met het ANWB fietsleaseplan kunt u genieten van het comfortabele gevoel van een nieuwe e-bike, zonder de financiële lasten die normaal gesproken bij de aanschaf ervan komen kijken.

Geen hoge aanschafkosten maar wel een E-bike?
Dat kan alleen bij De Fietsenhandel hoorn!

De voordelen van ANWB fietsleasplan

Met het ANWB fietsleaseplan wordt de aanschaf van een e-bike voor iedereen betaalbaar. De voordelen van het plan zijn talrijk:

  • U hoeft geen grote aanschafkosten te maken bij de aankoop van uw e-bike.
  • De Fietsenhandel Hoorn zorgt regelmatig voor het onderhoud van uw e-bike.
  • Uw e-bike is verzekerd tegen diefstal, zonder eigen risico.
  • U kunt rekenen op de 24/7 Wegenwacht Fiets Service, zelfs bij een lekke band.
  • U bent altijd verzekerd van een goed werkende accu.
  • Bij persoonlijke omstandigheden, zoals gedwongen ontslag, is het ANWB leaseplan opzegbaar.

Op deze manier maakt het ANWB fietsleaseplan het mogelijk om zorgeloos van een e-bike te genieten, ongeacht de grootte van uw budget.

Scroll naar boven